logoweb
Pavlův web


Autorem tohoto projektu je pan Holčapek. Mou prací bylo jeho nápady narýsovat. Ve vesnici Valeč na Třebíčsku se u stávajícího rodinného domku prováděla přístavba. Problémem byl objekt staré sousední stodoly, na kterou nová přístavba bude plně přiléhat. V prvním nadzemním podlaží je navržen bazén společně s vířivkou a spchou. Také schodiště do suterénu, odkládací prostory a dvě prostorné garáže. Přístavba je částečně podsklepená. Ve sklepě jsou navrženy skladovací prostory a bowlingová dráha. Část objektu přístavby je zastřešená sedlovou střechou. Střecha nad bazénem je řešena jako pochozí s přístupem zvenku. Naproti budoucímu objektu majitelé chtěli postavit do budoucna ještě další garáž. Ta je vyřešena sedlovou střechou (viz. poslední obrázek).

obr.1 obr.2 obr.3 obr.4 obr.5 obr.6

TOPlist